The Royal Residence

LOCATION: Royal Pines
STATUS: Completed June 2017
SCOPE: Renovation

To sell or to stay is a question people are often facing when they first engage us to assist in redesigning their home.

When the owners of the home decided to stay, they asked that we future proof our designs by making them simple and accessible for their elderly relatives as well as for them as they aged.

This townhouse in the Royal Pines Resort was originally cramped and pokey with a kitchen that was shoved into a corner and so poorly designed it was virtually unusable (no storage, no bench space).

The CRD team came up with a concept that allowed the kitchen to become a more social space with a large butler's pantry and servery. The dated bathroom fixtures we replaced with more simple and timeless pieces that could be used by people of all ages.

The end result was achieved on a budget that suited the client and they couldn't be happier.

1/8
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Houzz Icon

© Carla Rausch Designs